• TURISM OENOLOGIC - CAMPANIA DE TOAMNA 2017 VINE LA CRAMA VINGEX CU DEGUSTARI SI VANZARI DE MUST INSOTITE CU BUNATATI SPECIFICE ANOTIMPULUI - PASTRAMA DE BERBECUT

  • RESTAURANT

  • DEGUSTARI DE VINURI

  • TERASA

  • DESCOPERITI MAGIA VINULUI LA URECHESTI IN PODGORIA COTESTI LA HANUL URECHE. PETRECE UN WEEK-END SPECIAL LA HANUL LUI URECHE DE LA 200 LEI/NOAPTE (CAZARE, MIC DEJUN, CINA).

  • SALON EVENIMENTE

Copyright 2019 - CASA DE VINURI VINGEX

Restaurantul Hanul lui Ureche situat pe DN2-E85, la intrare in comuna Urechesti. Cu o gama variata de mancaruri traditionale romanesti. Organizam evenimente deosebite (nunti, botezuri, petreceri private, degustari de vinuri). Descoperiti magia vinului la Urechesti in podgoria Cotesti la HANUL LUI URECHE.

Casa de Vinuri VINGEX este situata in comuna Gura Calitei, judetul VRANCEA, comuna care are intrare din E 85. Crama dispune de tehnologie de imbuteliat si de baxat de ultima generatie iar calitatea vinurilor obtinute este deosebita. Va asteptam la degustare si la o gustare traditionala!

margareta de aur Casa de Vinuri VINGEX este partenera ANTREC Vrancea si Punct de Informare Turistica si a fost premiata cu MARGARETA DE AUR IN ANUL 2015.

Home

Casa de Vinuri VINGEX, infiintata in anul 2004, a ajuns in scurt timp un producator important de vinuri din zona Vrancea si foloseste utilaje si tehnologii moderne pentru producerea si imbutelierea vinurilor.

 

Vinurile sunt fabricate conform unor tehnologii speciale din struguri de soi, recoltati pe podgoriile insorite ale Vrancei. Aceste vinuri se remarca printr-o perlare frumoasa, buchet fin si arome parfumate. Profesionalismul si sufletul vinificatorilor companiei sunt incorporate in aceste perle ale vinificatiei clasice.

 

Casa de Vinuri VINGEX este situata in comuna Gura Calitei judetul VRANCEA, comuna care are intrare din E 85. Sigla si denumirea vinului "Vinul lui Ureche" sunt marci inregistrate. Capacitatea de productie este de o suta cinci zeci de mii de litri, iar recerea de la must la vin se face prin mecanisme mecanice si termice. Vinul este depozitat in cele mai noi si performante recipiente din inox.

 

Dintre soiurile produse de catre crama noastra mentionam: FETEASCA REGALA, REASLING, SARBA, SOUVIGNON BLANC, MUSCAT OTONEL, ALIGOTE, MERLOT, CABERNET SOUVIGNON.

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
f t g m

Restaurantul Casei de Vinuri VINGEX situat pe DN2-E85,  la intrare in comuna Urechesti, ofera produse traditionale romanesti precum si degustari de vinuri.

ORGANIZAM EVENIMENTE ( NUNTI, BOTEZURI, PETRECERI PRIVATE, DEGUSTARI DE VINURI)

REZERVARI LA NR. TEL: 0237 251 220

citeste mai mult...